studentbostader-jonkoping.se: Studentbostad i Jönköping

Studentbostad i Jönköping

Om Jönköping I norra Smålands inland är tätorten Jönköping belägen. Staden är en av Sveriges äldsta städer och tionde största tätort med ett invånarantal på strax över 133 100. Centrala Jönköping utgörs av stadskärnan med butiker, restauranger, kultur och nöjen. Omkring är två mindre sjöar belägna; Munksjön och Rocksjön, vid Vätterns södra sida.

 

Jönköpings befolkning Befolkningstillväxten i Jönköping är hög med ca 1 000 invånare per år som bosätter sig i många av de mindre och större tätorterna som bildar staden. Möjligheterna för ett bra boende är mycket goda, då det finns bostäder både centralt och utanför city.

 

Natur och stadspuls- en salig blandning! Med en belägenhet längs med Vätterns södra strand, är det närhet till både stadspuls och natur. I Jönköping city kan du vandra bland de charmiga gränderna och kanalerna som går genom staden. Inköpsmöjligheterna och bekvämligheter är utmärkta då butiker, caféer, restauranger, närservice och nattliv fyller ut staden. Norr om staden finns Gränna och Visingsö, två områden med fantastiska naturupplevelser; kullersten, lummiga skogar och vacker utsikt. Minst sagt, som taget ut historieboken!

 

Kommunikation Kommunaltrafiken i Jönköping är utmärkt! Stadsbussar trafikerar flera områden i staden. Tågen passerar dagligen och tar dig vidare till andra städer i Sverige.

Links

Facebook-sida för Hyrsbostäder i Jönköping
Sök hyresbostad i Jönköping på Facebook

Denna hemsida har skapts av en av Sveriges ledande bostadsportaler för att hjälpa de som letar bostad- häribland en studentbostad. Många av Sveriges lärosäten är belägna i storstadsområden och med kraftig folkökning, ökar också behovet av att hitta en studentbostad. Klicka på länkarna till höger för att påbörja din sökning.

Icon CO2 neutral website English transparent.png